Beleef Campr in het echt op onze inspiratiedagen! Plan je afspraak

Camper gordijnen

Banner

Camper gordijnen

De camper gordijnen van Campr zijn los te bestellen in jouw favoriete kleur. De gordijnen zijn verduisterend en zijn voorzien van magneten zodat ze het raam mooi afsluiten. Als jezelf handig bent, kan je zelf de gordijnen monteren. Geen zin om zelf aan de slag te gaan met het monteren van de gordijnen? Geen enkel probleem. Wij monteren terwijl je wacht.

Inmiddels hebben wij al veel camper gordijnen mogen maken voor de verschillende bussen. Zo hebben wij gordijnen voor de volgende bussen.

  • Volkswagen Transporter
  • Fiat Ducato
  • Mercedes Sprinter
  • Peugeot Expert, Opel Vivaro, Toyota Pro-Ace en de Fiat Skudo
  • Ford Transit Custom

Staat jouw bus hier niet tussen dan maken wij graag de camper gordijnen op maat. Onze stoffeerder Sonia hebt je graag met het kiezen van de juiste kleuren.

Cabine gordijnen

Naast het maken van rolgordijnen voor in het camper gedeelte, maken wij ook camper gordijnen voor in de cabine. Deze gordijnen kunnen gemaakt worden in dezelfde stof als in het camper gedeelte. De gordijnen zijn voorzien van een extra laag isolatie en zuignappen. Zo kan je ze snel ophangen. Wil je liever de cabine afgesloten hebben door middel van een gordijn op rail? Dat kan ook. Dan maken wij gebruik van wolvilt  vanwege de isolerende werking.

 


Campr gordijnen
Busgordijn op maat
Ruime keus uit één van deze mooi front kleuren voor jouw keuken

Jouw ideeën bespreken? Plan een afspraak met Marlies van Campr.

bamboe topblad
Bronzen kraan

laat jeinspireren

Deze vragen worden ons vaak gesteld.

Nog niet jouw antwoord gevonden op onze site? No worries, bekijk de FAQ, hier staat vast het antwoord tussen.

We hebben mallen voor een aantal verschillende bussen, mocht jouw bus er niet tussen zitten dan kunnen we deze op maat maken.

Onze busgordijnen zijn te verkrijgen vanaf EUR 160,- incl BTW en montage. Neem contact op met Marlies voor een offerte.