Beleef Campr in het echt op onze inspiratiedagen! Plan je afspraak

over ons

Campr is in 2020 opgericht door het ambitieuze ondernemers Peter & Marlies Conijn en Jan-Willem Saurwalt met het idee een totaaloplossing te bieden voor kampeerliefhebbers die hun bus willen laten omtoveren tot camper in geheel eigen stijl. Het bedrijf staat voor kwaliteit en vakmanschap. Campr bestaat uit een team van 15 personen die dagelijks bouwen, zodat onze klanten mooie avonturen kunnen beleven..

Campr, de veelzijdige camper inbouw

“Een camperbus uniek en eigen maken is bij standaard kant-en-klare campers vaak maar beperkt mogelijk. Daarom bedachten we iets nieuws en helemaal van deze tijd. Een camper inbouw die je volledig naar smaak kunt inrichten. Met dit totaalpakket staat de indeling wel vast, maar is het door de ruime keuze aan materialen en kleuren mogelijk helemaal je eigen stijl te creëren. We bieden een ruime keuze aan vloeren, bekleding en materiaal van het meubel. Ook voor het hefdak is er keuze uit kleuren en stoffen. Daarnaast bieden we verschillende handgrepen, kranen en wasbakken. Voor ieder wat wils én volgens de laatste designtrends. Hoe fijn is het om jouw huis op wielen ook echt als een thuis te kunnen maken.”

 

Hoe het begon

Peter & Marlies – beiden eigenaar van Camper & Co – richtten zich volledig op het ombouwen van bussen op maat. Maar ze vonden dat het tijd werd om een camper inbouw te ontwerpen voor de Volkswagen Transporter waar de indeling vast staat maar waarbij het mogelijk is de Campr te personaliseren. Het idee was geboren en het was tijd voor de uitvoering. Het geluk bestond dat Jan Willem en Peter elkaar al kenden van de Scale Up Friethoes en met de achtergrond van Jan Willem als industrieel ontwerper was de match compleet.

 

De winter van 2020 stond in het teken van het ontwerpen en testen van Campr 000. Door daadwerkelijk het meubel in te bouwen in onze eigen Volkswagen Transporter, kregen wij een goed gevoel van ruimte en de functionaliteit. Campr is zo ontworpen dat je kunt kiezen uit de hoekbank of de RDW gekeurde bank. Daarnaast is het mogelijk de Campr geheel naar eigen smaak te ontwerpen. Durf jij het aan, om te kiezen uit zoveel stalen?

 

Jouw Campr specialisten

Ben je nieuwsgierig geworden over Campr? Onze Campr staat klaar voor een rondleiding. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak zodat wij tijd vrij maken voor het creëren van een moodboard en het doornemen van alle opties, want bij Campr is de keuze reuze. 

Campr bouwer

Bij Campr heerst een informele sfeer waar plezier maken voorop staat. Elke dag werken wij met een leuk enthousiast team om Campr de grootste bouwer van Nederland te maken. 

Wat verwachten wij van jou? Een enthousiaste en open persoonlijkheid waarbij jezelf ontwikkelen een belangrijk onderdeel is van ons bedrijf. Ieder jaar wordt je uitgedaagd tijdens de Camper & College om het beste uit jezelf te halen. 

Het is een gevarieerde baan waarbij je de gehele bus ombouwt tot Campr. Denk hierbij aan het inbouwen van een hefdak, het inbouwen van de technische installatie, het afwerken van de wanden met vilt en monteren en bewerken van het Campr meubel.

Ben je iemand met een technische opleiding/achtergrond van minimaal MBO niveau, heb je oog voor detail en wil je graag onze klanten op avontuur sturen? Solliciteer dan door een mail te sturen naar peter@campr.nl met daarbij je cv en een korte motivatie.

 

Ondernemend meubelmaker

Bij Campr ga je direct aan de slag met alle facetten van de camperbouw. Je ontwerpt, tekent en maakt meubels. Je hebt overleg met klanten wat de mogelijkheden zijn en adviseert over materiaalkeuze en constructietechnieken. Alle onderdelen van het meubelmaken komen hier aan bod. In overleg maak je een begroting voor een project en bewaak je de voortgang.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Informeer dan bij Timo wat de mogelijkheden zijn. 

Is organiseren, plannen en regelen your middle name? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Werkvoorbereider bij Campr ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en voorbereiden van projecten. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen en middelen op het juiste moment beschikbaar zijn en dat de projecten op tijd en binnen budget kunnen worden uitgevoerd. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten tijdens de bouw en zorg je voor een goede afstemming met de verschillende partijen zoals leveranciers en de RDW.

Taken en verantwoordelijkheden:

Plannen en organiseren van projecten, inclusief het opstellen van een planning en het bijhouden van de voortgang en afstemmen met de klant.

Contact onderhouden met klanten en leveranciers en zorgen voor een goed contact tussen de verschillende partijen.

Inkopen van materialen via Afas (profit) en zorgen voor een goede administratie en opvolging van inkooporders/bestelvoorstellen/voorcalculaties.

Het uitzetten van technische knelpunten naar specialisten en zorgen voor een goede opvolging.

Zorg dragen voor een goede naleving van garantiebepalingen met klanten.

Het beoordelen van bestektekeningen en schetsen en het vertalen hiervan naar praktische oplossingen voor het project.

Het opstellen van werkinstructies en het verzorgen van de benodigde documentatie.

Het uitvoeren van nacalculaties voor projecten

Meerwerk-eisen opnemen en afstemmen met de Sales.

Functie-eisen:

Organisatorisch vermogen: Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende werkzaamheden, zoals het inplannen van personeel, het bestellen van materialen en het afstemmen van de werkzaamheden met de klant. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt plannen en organiseren.

Communicatieve vaardigheden: Als Werkvoorbereider heb je veel contact met verschillende partijen, zoals klanten, leveranciers en collega’s. Het is daarom belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed kunt luisteren en uitleggen.

Probleemoplossend vermogen: Als Werkvoorbereider kom je vaak voor uitdagingen te staan, zoals het oplossen van technische problemen of het vinden van een geschikte oplossing binnen een beperkt budget. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt analyseren en creatief kunt denken om tot een passende oplossing te komen.

Stressbestendigheid: Als Werkvoorbereider werk je vaak onder tijdsdruk en moet je snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Het is daarom belangrijk dat je stressbestendig bent en goed kunt omgaan met werkdruk.

Administratieve vaardigheden: Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van administratie en het opstellen van rapportages en werkbonnen. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt werken met administratieve systemen en software.

Teamspeler: Als Werkvoorbereider werk je vaak samen met verschillende collega’s en partijen. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken en een teamspeler bent.

Voetjes uit de Campr
Porta potti in jouw hoekbank
Officiele goedgekeurde RDW bed/slaap bank
Detail campr 000
VW Transporter camper met hefdak
Schoenenvakje
Campr met hoekbank

laat jeinspireren