Beleef Campr in het echt op onze inspiratiedagen! Plan je afspraak

werkwijze

Ons team bestaat uit specialisten met verstand van zaken en een liefde voor moderne campers. Wat kan je van ons verwachten gedurende het inbouw proces?

Banner

Kennismaken

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek doorlopen we alle mogelijkheden en krijg je een uitleg over de details van onze Campr. Tevens kun je ons showmodel bekijken om te zien welke kwaliteit je kunt verwachten van jouw Campr. Vervolgens maken wij samen een moodboard voor jouw Campr. Uiteraard ontvang je gespecificeerde offerte met hierin alle opties.

Banner

Bestelling plaatsen

Ben je helemaal fan van onze Campr dan gaan wij nadat wij het officiële akkoord hebben gekregen, aan de slag met de voorbereidingen voor het maken van jouw Campr.

Banner

De zoektocht voor de juiste bus kan beginnen.

Geen zin om zelf te zoeken naar een Transporter. Dat is geen enkel probleem, wij kunnen zelf ook op zoek gaan naar een bus.

Banner

Ombouw klaarmaken

Voordat de Volkswagen Transporter gebracht wordt, dient deze helemaal leeg opgeleverd te worden. Heb je geen zin om aan de slag te gaan met het tussenschot en alle wand- & plafondpanelen. Geen enkel probleem, in overleg kunnen wij deze er voor je uithalen.

Banner

CNC frezen

Tijdens ons gesprek heb je kunnen kiezen uit diverse plaatmaterialen voor jouw meubel. De opdracht gaat nu naar de CNC fabriek en zij gaan aan de slag met het Campr meubel. Het optimaliseren van de tekeningen heeft erin geresulteerd dat ons meubel nauwelijks zaagverlies heeft.

Banner

Montage van alle onderdelen

Vervolgens gaan wij aan de slag met het inbouwen en monteren van alle onderdelen in jouw bus. Daarnaast houden wij je elke week op de hoogte over het verloop van de inbouw.

Banner

Stoffering van de kussens

Heb je gekozen voor de hoekbank, dan gaan wij aan de slag met het stofferen van de kussens in de door jouw gekozen stof.

Banner

RDW keuring

Wij zorgen ervoor dat de Campr wordt goedgekeurd als camper.

Banner

Oplevering

Dan is het zo ver. De Campr is klaar om nieuwe avonturen te beleven.

Jouw ideeën bespreken? Plan een afspraak met Marlies van Campr.

Kom langs voor advies en stel je eigen Campr samen. Creëer je eigen moodboard en ontdek hoe jij jouw Campr gepersonaliseerd kan worden.